Gran festa esportiva amb l'Abrera Correu D9, que reuneix més de mil corredors!

Reproducir vídeo

CURSA POPULAR

abrera-corre-d9-9
abrera-corre-d9-156

El Club Atletisme Abrera ha organitzat un any més «la festa del running», que va comptar amb dos recorreguts de 5 i 10 km i diverses curses infantils.

En aquests curses hi van participar un total de 502 adults i 560 nens i nenes. A més, la Primera Marxa Bressol d’Abrera també va esdevenir tot un èxit de participació, superant el centenar d’infants i les seves famílies.

abrera-corre-d9-281

cursa D’OBSTACLES

Inferno Race

img-7573-2

169 corredors van gaudir de la primera edició de la Inferno Race, una cursa de cinc quilòmetres amb 15 obstacles, que va tenir lloc per zones rurals del nostre municipi el passat diumenge 15 d’octubre.

Els corredors van fer la cursa repartits en set tandes de 25 persones. Saltar tanques, portar pneumàtics, arrossegar-se pel fang, escalar cordes, encistellar pilotes de bàsquet…